Saturday, August 18, 2007

PRAHA

Bas ir taads pilniigi savaadaaks nekaa man bija veidojies viedoklis no pagaajushaas reizes, kad vinjsh muus izveda no Amsterdamas :)
Alinjsh te gards :) bildi iznjeemu :P
Skaisti jau ir, bet man jau patiik,ka var apseesties un paskatiiities...
Vakar starp citu bijaam lieliskaa eestuvee..
shodien izjautaajaam savu hostu kaa tas ir ar to homoseksuaalismu utt, vispaar interesanti.. uzzzinaaju visko jaunu, lietas, ko nebiju iedomaajusies un interesantos storijus, kaa piem vinja skolaa Delftos cilveeki uzzzinaaja, ka vinjsh ir gejs :) smiekliigi, dzeeraam alu un smeejaamies daudz....
veel bij jautri pa dienu, ka gandriz sanaaca ka apzagaam restoraanu :D riekstinjini it kaa visiem peec paikas tomeer nebija liidznjemshanai . . . . . .
Shodien atrakstiija Vilks un Maija, dikti jauki :P~~~
Riita kafija bija maakslinieciskaa iestaadiijumaaaa, 18 bijaam tieshi laukumaa Kur slavenais Praagas pulkstenis, as Juu know, Saspulceejas cilveeki, NU LJOTI DAUDZ cilveeki, kur knapi kur palikt ir vietas, visi gaida pilnu stundu, kad nu slavenais pulkstenis raadiis trikus...

haha, tas tik bija smiekliigi, ka izlidoja balodis, atveeraas divas durtinjasm, sveetie viirinji tur pagriezaas uz rinji un joki cauri, apm 15 sekunzhu joks, kur lielai daljai smiekli naak,.. visi gaidfiija nu tik izbrauks viirinji uz priekshu un buus joki, HA :)

Pa celjam uz maajaam mums bija weddings, es teicu "I do and you do too" :D haha, Praagaa taa driikst! ;*

Buchshshssh :D
shii ir muusu hosta viena no bildeem ar sievieti, kas vinjam patiik :) un mans jauna atklaasme annie leibovitz :)

vispaar interesanti uzzinaat par lietaam!! hehe :P

Tad nu miiljie, mees riit dodamies garaakajaa paaarbraucienaa un iespeejams, ka beidzot naaksies pachucheet svaigaa gaisaa somewhere, un tad jau kaa buusim lyonaaa, buus atkal nedaudz kaada zinja :)

Lai arii Jums tur visur jautri iet, have fun! neseenjojiet!!

No comments: